avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestarea unei rezolutii la neinceperea urmaririi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestarea unei rezolutii la neinceperea urmaririi penale

Buna ziua,

Am facut o plangere penala legata de secretul profesional in sanatate.
Cu toate ca dupa parerea mea a fost foarte bine documentat, atat IPJ Mures cat si parchetul de pe langa Judecatoria Targu Mures nu au dorit sa inceapa urmarirea penala.

Care este urmatoarea cale de atac si daca merita sa ceva, deoarece am inteles ca trebuie facuta o reclamatie la instantele penale de judecata.
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 17:55, 26 Septembrie 2012
Initial formulati plangere impotriva actelor/masurilor dispuse de procuror,intemeiata pe disp art 278*1 Cpp ,adresata prim procurorului parchetului responsabil
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2012
ynocentta, utilizator
Am facut si acest pas, dar dupa cate stiu, pasul urmator este in instanta, dar nu stiu unde, la adresa mea sau la cea de la adresa parchetului din mures!
Si daca am vre-o sansa de reusita cu ajutorul unui aparator
La instanta de la Mures.judecatoria.

Cu sansele e greu de spus...
Depinde de plangerea penala. Cine e prejudiciatul, dovezi cu inscrisuri ca exista prejudiciul, cat e prejudiciul, daca exista si un potential prejudiciu privind sanatatea publica,etc.
Cu ajutorul unui avocat UNBR, aveti sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns plangere impotriva rezolutei justlegal justlegal Am facut plangere impotriva unei rezolutii. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac daca nu am primit nici un raspuns timp de 30 de zile. Stiu ca termenul este ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator dispus in faza de urmarire penala Andrei Koszti Andrei Koszti Speta e urmatoarea: din \"oficiu\" organele de urmarire penala se sesizeaza pentru o anumita infractiune de abuz in serviciu contra intereselor unei societati ... (vezi toată discuția)
Drepturi procesuale dangisca dangisca In 2011 am facut plangere penala impotriva unui ofiter de politie pentru abuz in serviciu. Cu toate ca inscrisurile sun clare din punctul meu de vedere, ... (vezi toată discuția)