avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Taxa pt. adeverinte medicale este legala?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Taxa pt. adeverinte medicale este legala?

Salut!Am si eu intrebare ...am fost la medicul de familie sa cer o adeverinta cum ca sunt apt pentru educatie fizica si mi s-a cerut 10 lei ..ciudat mi se pare faptul ca alti colegi care apartin de alti medici de familie nu au platit nimic,si sunt curios daca este legal sa mi se ceara bani pt. asa ceva???
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 23:52, 28 Septembrie 2012
- perceperea acestor taxe este legală deoarece serviciul nu este decontat de Casa de Asigurări de Sănătate iar medicul muncește pe bani.Ca să aflați mai concret trebuie verificat la Casa Asigurărilor de Sănătate dacă respectivului medic i se decontează sau nu, medicul ar trebui să elibereze o chitanță.Câștigul medicului din acele forme trebuie declarat și impozitat ca orice venit.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare adeverinte de la medicul de familie PERESCU ANDREEA PERESCU ANDREEA Buna ziua, Stiti cumva care este reglementarea legala privind taxarea adeverintelor eliberate de medicul de familie? Pana acum am avut nevoie de 3 ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de la medicul de familie pentru somaj ENGFULL ENGFULL pt a beneficia de somaj trebuie sa fii apt de munca ... clar adeverinta de la medicul de familie aici am o nelamurire - se plateste ? cat ? ( unii percep ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! va rog sa-mi spuneti de ce medicul de familie nu ... cristinapopescu067@gmail.com cristinapopescu067@gmail.com Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti de ce medicul de familie nu mi-a eliberat trimitere pentru analize medicale, fiind recomandate de un specialist si nici ... (vezi toată discuția)