avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... inundare vecin
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

inundare vecin

Buna ziua,
Posed o asigurare facultativa, cu despagubire si catre terti si am inundat apartamentul de la parter. Care ar fi pasii de urmat (...,anuntarea firmei de asigurare,..., se angazeaza o firma pentru reparatii, repara vecinii pe cont propriu...,) pentru a despagubi vecinii?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 21:11, 30 Septembrie 2012
Anuntati firma de asigurari si acestia se vor ocupa atat de constatarea prejudiciului, cat si de despagubirea lor.
Anuntati asiguratorul care va desfasura verificarile necesare intocmirii dosarului de dauna
E necesara atat prezentarea dvs. cat si a proprietarului apartamentului inundat, pentru a face avizarea producerii daunei. Dvs. sa aveti si asigurarea de care vorbiti.
Dupa avizare, va trebui sa stabileasca prprietarul apartamentului inundat ce acte sunt necesare sa depuna la asigurator si se va stabili si data la care va veni insp[ectorul de dauna sa constate paguba. Apoi, sa speram ca va si plati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am inundat apartamentul de la parter, am asigurare facultativă cu răspundere civilă, dar daunele solicitate depășesc cu mult limita asigurată. pot fi silit să plătesc cât mi se cere? Mihai Dobre Mihai Dobre Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: -am inundat vecinul care se afla la parter, (este o firma) -dispun de asigurare de locuinta facultativa cu ... (vezi toată discuția)
Apartamente cu polita de asigurare cocos 44 cocos 44 Apartamentul meu este asigurat prin polita la una din firmele existente;din pacate, in ultimii ani am suferit mai multe inundatii de la apartamentele ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari in conflict cu tiriac asigurari sorina.i sorina.i Buna ziua, sunt administratoarea unei asociatii de proprietari, iar in urma cu cateva luni a fost inundat un apartament de la parter din cauza infundarii ... (vezi toată discuția)