avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amprenta de la locul faptei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amprenta de la locul faptei

Am o mica problema..as vrea o scurta explicatie...acum cateva luni am lucrat la un prieten si dupa o sapt am plecat din tara...si cand am venit inapoi ma chemat politia sa imi ia amprente..si dupa cateva luni ma cheama iar si imi spune ca a iesit o amprenta de a mea de la un deget..:-D si acu cica am fost eu..de parca eu as putea sa intru prin geam cu un deget..ce trebuie sa fac eu???
Prezeţa amprentei dvs. acolo poate conduce la concluzia ca ati fost acolo. Nu prea aveti cum sa contestaţi, amprentele nu sunt la fel la nicio persoană, ci unice.
Trebuie să vă apăraţi corespunzător. Presupun că este vorba despre furt, lipsesc lucruri, sunteţi suspecat de furt?
Dar care este acuzatia care vi se aduce? Cu asta trebuia sa incepeti.
Incercati sa mergeti insotit de avocat la audiere pentru ca in caz contrar riscati sa dati o declaratie airea si sa nu mai puteti repara apoi ceea ce ati facut.
Am inteles ca ati fost in casa la el o singura data...
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am fost de mai multe ori la el..am facut cateva gratare pe la el pe acolo...si am mai fost cu el sa dea de mancare la caine de cateva ori..
M au chemat la sectie si m au luat direct sa spun cate case am spart eu..ei vorbeau de parca ar avea dovezi ..dar nu au nimic...ca eu am fost plecat din tara..si nu alti suspecti si incearca sa rezolve mai multe cazuri si sa ma puna pe mine la toate...si au inceput sa imi vorbeasca urat si ma ameninte..
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Stimate domn, daca ati fi fost insotit de avocat poate ca ar fi avut alta atitudine.
Cu suspectii ori vorbesc frumos ori vorbesc urat.
Daca v-au luat tare sunt de parere ca va banuiesc si politistii daca va banuiesc va vor hartui daca vor avea posibilitatea.

Daca nu sunteti suspect si in alte dosare penale si nu au gasit si alte amprente in alte case este foarte greu sa fiti pus sub invinuire.
E posibil sa incerce sa va testeze la poligraf.
Data viitoare este posibil sa va ia si mai tare.
Deja si-au dat seama ca nu veti avea nicio placere sa mai reveniti in sectia de politie.
Daca nu va veti prezenta veti fi considerat in continuare suspect si se va putea considera ca va sustrageti.

Alte discuții în legătură

Furt, prelevare amprente Vlad_88 Vlad_88 Buna ziua as avea si eu o intrebare Lucrez la un magazin de electronice si electrocasnice iar acuma cateva zile s-a furat un telefon in valoare de 3200 de lei ... (vezi toată discuția)
Cautat/cercetat pentru un presupus furt deceoare deceoare Buna ziua! Locuiesc in strainatate din 2013. Acum 4 luni se prezinta la usa cumnatei mele din bucuresti unde eu am avut viza de flotant pe bucuresti pana in ... (vezi toată discuția)
Invinuire in furt calificat? szidonia szidonia Buna ziua,Va rog sa ma ajutati cu o problema in legatura cu furtul calificativ. Eu si cu sotul meu am cumparat o casa la tara(cu actele in ... (vezi toată discuția)