Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

pot face plangere in acest caz? - executorul refuza sa imi dea informatii

doresc sa achizitionez un apartament scos la licitatie. am citit ca este mai bine sa cer informatii suplimentare de la executorul judecatoresc prin email. mi-a raspuns la emailuri pana am cerut numarul de telefon al debitorilor(mi-a spus ca pot vedea apartamentul doar cu acordul lor) si programul de lucru al biroului pentru a merge si vedea raportul de evaluare al apartamenului(mi-a spus ca raportul poate fi vizualizat doar la biroul dumnelui). raspunsul dumnealui la emailul meu cu numarul de telefon si programul de lucru este:

"Avand un numar de 2000 de dosare de executare numai anul acesta, va asiguram ca activitatea noastra nu sta in trimite zeci de mailuri.

Va multumim pt intelegere si va dorim o zi frumoasa."

exista o lege/articol in care se precizeaza ca executorul judecatoresc/biroul dumnealui trebuie sa asigure informatii suplimentare? pot face plangere pentru ca incearca sa nu imi ofere toate datele, implicit sa impiedice participarea la licitatie din lipsa de informatii?

va multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: akyla , utilizator 14:37, 4 Octombrie 2012
La ANPC nu se justifica a formula plangere deoarece nu detineti document incheiat cu executorul judecatoresc,document care sa contina clauze de care eventual sa nu se fi achitat acesta
Avand in vedere raspnsul comunicat de catre executorul judecatoresc ,daca doriti precizari puteti stabili programare kla sediul acestuia,ocazie cu care puteti sa solicitati detalii referitoare la apartamentul dedus executarii silite
multumesc pentru raspuns. voi stabili o programare la sediul sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc dosarele executionale? nagyrobi_r nagyrobi_r Buna Seara! Numele meu este Nagy Robert sunt proaspat utilizator al acestui site. De o vreme urmaresc piata imobiliara si preturile sunt foarte mari. M-am ... (vezi toată discuția)
Sechestru auto-reținere talon AndraAlex AndraAlex Bună! Am nevoie de ajutor. Mi s-a pus sechestru pe autoturism.. În februarie ma oprit politia și mi-a reținut talonul.. Am încercat sa dau de executor am ... (vezi toată discuția)
Executare silita teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua, Am o problema la care nu mai am solutie. In 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la o banca (nu stiu daca am voie sa postez numele) ... (vezi toată discuția)