avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... analize medicale la intoarcere din CCC
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

analize medicale la intoarcere din CCC

Buna ziua!

Am o intrebare: ce analize medicale se fac la intoarcere din CCC?Multumesc aniticipat!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:22, 4 Octombrie 2012
Analizele sunt cele mentionate in anexa 1 la HG nr. 355/ 2007 cu modificarile si completarile ulterioare, privind supravegherea starii de sanatate a lucratorilor, numarul fisei de control fiind in functie de meseria dvs. si activitatea desfasurata, tinandu-se cont de mediul de lucru existent la locul de munca/ postul de lucru, unde va veti desfasura activitatea.
Examenul medical la intoarcera din CCC, in vederea reluarii activitatii, se face de catre medicul de medicina muncii cu care angajatorul are incheiat contract de prestari servicii medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diagnostice inapt de munca MarinaMarin1 MarinaMarin1 Va rog sa ma ajutati cu lista diagnosticelor utilizata de medic cand elibereaza adev INAPT de munca, document necesar la angajare. Multumesc. (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca din motive medicale ema vintila ema vintila Este vorba despre soacra mea. O viata intreaga a lucrat intr-o sera din slobozia. In urma unui control medical, efectuat la bucuresti in luna octombrie 2013, ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii Alex1909 Alex1909 Bună ziua.Sunt angajată la un centimetru de copii in functia de instructor de educație.Medicina muncii o facem anual.Întrebarea ar fi dacă șeful de ... (vezi toată discuția)