Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

compensare in procedura insolventei

o societate a avut mai multe raporturi comerciale cu alta societate, care acum e in insolventa. Prima, desi a dat o groaza de marfa, n-a primit decat jumatate din bani, iar acest trasnfer patrimonial a fost anulat ulterior pt ca s-a facut inainte de deschiderea procedurii de insolventa.
Se poate compensa suma de pe tabel cu suma din sentinta?
Pt ca practic cea care a dat marfa e in dezavantaj de doua ori !!#-o
Nici macar sa compenseze nu poate?
ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 11:48, 10 Octombrie 2012
singurul lucru pe care il puteti face acum este sa ca inscrieti in tabelul creditorilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hot. def. insolventa alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Cum pot obtine hot. def. pt. un debitor caruia i sa dispus incheierea proc. insolventei. Nu m-am inscris la masa credala. Mi-o trebuie doar ... (vezi toată discuția)
Storno factura oti oti am urmatoarea speta D este debitorul lui C pentru suma X reprezentand contravaloare cumparate si neachitate. D intra in insolventa,C este inscris in tabelul ... (vezi toată discuția)
Am de recuperat de la o firma o suma mare de bani nina_2005ro nina_2005ro Buna ziua, sunt administratorul unui srl si am de recuperat de la o firma o suma de bani. Firma a intrat in faliment anul trecut, am depus documentele ... (vezi toată discuția)