avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... aviz mediu constructie gard
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

aviz mediu constructie gard

pentru Autorizatia de constructie imprejmuire teren trebuie si Aviz mediu.Intre actele pentru Aviz mediu se cere Plan de incadrare in zona 1:2000 marcat si Plan de situatie 1:200. Vreau sa stiu ce reprezinta cele doua planuri si daca nu cumva ele sunt cuprinse in cadastru (am facut si cadastru de curand si am obtinut si Certificatul de urbanism)
Cel mai recent răspuns: Amalia Dana Girbo , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 16:12, 17 Octombrie 2012
In certificatul de urbanism ar trebui sa fie precizat de ce avize aveti nevoie. Plan de incadrare in zona si Plan de situatie le faceti rost de la topograful care v-a facut intabularea, daca nu vi le-a dat deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balcon la parter ionel12 ionel12 Buna ziua, doresc sa realizez un balcon la un apartament la parter . As dori daca puteti sa ma indrumati cu pasii care trebuie urmati. (primarie,arhitect s.a ... (vezi toată discuția)
Pentru constructie: ce inseamna schita de amplasament? s.a. criss_media73 criss_media73 vreau sa-mi construiesc o casa . sunt la inceputul actelor . ce inseamna schita de amplasament al terenului la scara 1:500 dar si 1:2000? si mai e cava : eu am ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine este proprietarul unei parcele vecine ? edu0939 edu0939 Din cauza unei erori a reprezentantului primariei care a marcat parcela s-a intrat cu constructia pe o parcela vecina. Am inteles ca avem nevoie de intelegere ... (vezi toată discuția)