avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contract prestari .......cu probleme!!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contract prestari .......cu probleme!!!!

S.C....................... prestator si Pf ................beneficiar
Obiectul ar fi lucrari de curatire a unui teren si demolare constructii existente, problema este ca persoana ce pretinde ca este proprietarul terenului nu are decat o hotarare judecatoreasca definitiva in acest sens, iar constructiile aflate pe acest teren apartin altor persoane.
Pot eu societate comerciala sa duc la indeplinire un astfel de contract si sa demolez constructiile in baza contractului??? la ce riscuri ma supun daca semnez un astfel de contract si il execut???
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 13:26, 18 Octombrie 2012
dar autorizatie de demolare exista? acolo va scrie cine are dreptul la demolare si tot ea va trebui sa fie si parte in contract.
daca exista autorizatie de demolare sunteti acoperit la semnarea contractului cu titularul autorizatiei.
nu exista autorizatie, proprietarul pretinde ca vrea sa faca curatenie!
daca este vorba de demolarea unei constructii atunci trebuie intr'adevar sa aiba o autorizatie de demolare

daca nu este necesara o astfel de autorizatie, atunci trebuie sa fiti sigur ca discutati cu cel care are dreptul sa va ceara demolarea. O hot. jud. ramasa irevocabila (nu definitiva), impreuna cu faptul ca respectiva persoana are acces acolo ar trebui sa fie destul (chiar daca nu garanteaza faptul ca e posesor sau proprietar de drept al terenului, in orice caz are aparenta unuia). Cel mai simplu - va duceti la OCPI, luati un extras de carte funciara si asa sunteti sigur ca e al omului terenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cumparare casa chitudaniel chitudaniel Buna seara. Doresc sa cumpar o casa aparent noua. La discutia cu proprietarul, mi-a precizat urmatoarele: a ridicat noua constructie pe baza celei vechi, ... (vezi toată discuția)
Proprietate imobil intabulat iulia75 iulia75 Buna ziua! Am urmatoarea situatie: Sunt proprietara (persoana fizica)unei parcele de teren in su de 149 mp pe care se afla un imobil tip magazie in care ... (vezi toată discuția)
Radiere constructie demolata fara autorizatie alexgh alexgh Buna ziua Va solicit sfatul in urmatoarea situatie: Doresc sa achizitionez un teren liber pt constructia unei case prin programul Prima Casa. Am gasit ... (vezi toată discuția)