avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cand este primita decizia dupa un recurs declarat nuL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cand este primita decizia dupa un recurs declarat nuL

Sotia mea a intentat un proces pentru a-si recupera restantele salariale, si a avut castig de cauza, dar anagajatorul a facut recurs la o curte de apel.
Curtea de apel a declarat nul recursul, dar au trecut 2 saptamani si decizia nu a ajuns acasa

imi puteti spune in cat timp ar trebui sa vina acasa hotararea asupra recursului?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 16:48, 18 Octombrie 2012

Hotararile irevocabile nu se comunica, asa ca trebuie sa verificati la arhiva periodic cand se redacteaza si cand este trimis dosarul la Tribunal (unde s-a judecat prima data).
Redactarea hotararii dureaza in jur de 2 luni, daca nu si mai mult.

Tribunalul este instanta care va elibera titlul executoriu pe care urmeaza sa-l puneti in executare.

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea hotararii definitive garleanu garleanu Am avut un process la tribunal.S-a dat o hotarire a instantei de fond.Partile au fact recurs la curtea de apel.Recursurile au fost respinse ca nefondate ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am si eu o problema.:( In 25.11.2009 am castigat la Tribunalul Bucuresti (pe fond) un proces cu ANRP-Legea 290/2003.:D In 30.12.2009 ANRP a ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza reangajarea! florinsadova florinsadova Am postat in acest forum situatia in care ma aflu dar cred ca trebuie sa fac din nou introducerea.Am castigat litigiul de munca ,respectiv fondul cat si ... (vezi toată discuția)