elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic

Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

tomasso 
	    	Utilizator

tomasso 
	    	Utilizator	    

arockz 
	    	Utilizator

arockz 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 tear_728	                   

In apartamentul meu situat la ultima scara si la ultimul etaj al blocului mi-a plouat prin tavan in 2013. Atunci am constatat ca parapetul (aticul) era ... (vezi toată discuția)
	                    tear_728	                   

In apartamentul meu situat la ultima scara si la ultimul etaj al blocului mi-a plouat prin tavan in 2013. Atunci am constatat ca parapetul (aticul) era ... (vezi toată discuția)

Magda 5	                   

Buna seara! Am trimis o cerere cu mai multe solicitari pe adresa de email a asociatiei de propietari si a firmei de administrare. Nu am primit niciun raspuns, ... (vezi toată discuția)
	                    Magda 5	                   

Buna seara! Am trimis o cerere cu mai multe solicitari pe adresa de email a asociatiei de propietari si a firmei de administrare. Nu am primit niciun raspuns, ... (vezi toată discuția)

alexberi	                   

Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei?
M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)
	                    alexberi	                   

Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei?
M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)