avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Mult iubita taxa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Mult iubita taxa

Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate recupera taxa de prima inmatriculare a unui autoturism Logan, nou din 2008, si taxa de poluare a unui autoturism nou Fiat din 2010, achizitionate din Romania. Ce proceduri trebuie urmate! Stiu ca s-a tot discutat. Ambele autoturisme au fost achizitionate prin leasing. Leasingul este achitat in ambele cazuri.
Se poate recupera si in care sunt procedurile.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: abby , utilizator 07:53, 20 Octombrie 2012
Nu se restituire taxa de poluare pt. inmatricularea auto noi, ci doar a celor inmatriculate anterior in spatiul european.

[interventie moderator - va rugam sa nu mai folositi majuscule in postarile dumneavoastra incalca prevederile punctului 1.2 din regulamentul forumului. Va multumim]
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto? mariamarineci mariamarineci Se mai plateste taxa auto la inmatricularea unui autoturism? A aparut ceva clar despre aceasta in legislatie? (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare a unui contract de leasing incheiat Cristianna Cristianna Buna ziua!In noiembrie 2008 ,am achizitionat pe firma un autoturism,in leasing.Am platit bineinteles taxa de poluare aferenta.Ulterior un angajat al firmei,a ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)