avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin

Buna! pt furt din magazin mi s-a aplicat art.18 indice 1,am dat declaratie la politie,au spus ca o sa ma sune sa mai dau inca o declaratie si nu inteleg pt ce anume,o sa-mi aplice o amenda?sau ce urmeaza?
Cel mai recent răspuns: didirha , utilizator 13:46, 16 Noiembrie 2012
O sa vi se aplice o amenda administrativa. Nu se trece in cazier.
Nu inteleg de unde stiti dvstra ca vi se aplica art 18^1,ati vazut dvstra propunerea organului de urmarire penala pentru NUP?
Pentru fapta care nu prezinta pericolul social al unei infractiuni se aplica o sanctiune cu caracter administrativ ce nu se trece in cazier...ramane de vazut solutia Parchetului.
Asa mi-a spus domnul de la politie care mi-a luat declaratia ca ma incradrez in Art.18'1!Mi-a mai spus ca nu o sa primesc nici o amenda,doar ca o sa mai fiu chemata la ei sa mai dau o declaratie,asta nu inteleg: pt ce anume sa mai dau inca o declaratie?
Daca primesc amenda administrativa ar fi in valoare de cat?
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2012
didirha, utilizator
Amenda de la 10 lei la 1.000 lei.

Alte discuții în legătură

Furt din hypermarket lucihuci1978 lucihuci1978 Buna ziua, Am fost un un coleg la cumparaturi, care a susstras un bun in valoare de 70 ron. La iesire a fost oprit si perchezitionat, iar asupra acestuia ii ... (vezi toată discuția)
Penitenciar sau suspendare cristianovici cristianovici buna ziua. va rog spuneti mi ce sanse am sa ajung la penitenciar. am incercat sa furam 3 televizoare in valoare de31 de milioane. el era angajat eu "client" si ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket damiannatasa damiannatasa daca esti prins de catre ageenti de paza de la supermarket cu produse neachitate asupra ta si ulteror le achiti si chea]ma politia ce se intampla a fost o ... (vezi toată discuția)