Tulcea Detectiv particular 
	    	Alte profesii

Tulcea Detectiv particular 
	    	Alte profesii	    

Gabriela Mihai 
	    	Avocat

Gabriela Mihai 
	    	Avocat	    

gbyradu 
	    	Utilizator

gbyradu 
	    	Utilizator	    

gbyradu 
	    	Utilizator

gbyradu 
	    	Utilizator	    

madalinadumitra	                   

Buna ziua!am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 de lei am fost prins si am fost la sectie de politie unde am dat declaratie si am recunoscut ... (vezi toată discuția)
	                    madalinadumitra	                   

Buna ziua!am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 de lei am fost prins si am fost la sectie de politie unde am dat declaratie si am recunoscut ... (vezi toată discuția)

emiliades	                   

am fost surprinsa de agentii de paza a unui supermarket dupa ce am sustras un parfum Tester in val de 39 lei in care mai erau cativa mililitrii de parfum si o ... (vezi toată discuția)
	                    emiliades	                   

am fost surprinsa de agentii de paza a unui supermarket dupa ce am sustras un parfum Tester in val de 39 lei in care mai erau cativa mililitrii de parfum si o ... (vezi toată discuția)

deea18butterfly	                   

Buna,numele meu este Andreea,am 18 ani si pe 8 martie am comis furt impreuna cu prietena mea dintr-un magazin Carrefour,Mentionez ca produsele erau ... (vezi toată discuția)
	                    deea18butterfly	                   

Buna,numele meu este Andreea,am 18 ani si pe 8 martie am comis furt impreuna cu prietena mea dintr-un magazin Carrefour,Mentionez ca produsele erau ... (vezi toată discuția)