avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita la un card de credit
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita la un card de credit

1. Se mai poate face contestatie la o executare silita, daca decizia s-a dat din luna mai 2012?
2. E valabila intelegerea cu executorul judecatoresc pe un timp mai indelungat si o suma mai mica daca, pe executarea silita termenul imbus de banca e altul?
3. Banca poate fi obligata sa respecte intelegerea facuta de catre executat cu executorul sau banca va decide suma/rata lunara si in ce interval de timp trebuie restituita?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:24, 28 Octombrie 2012
1-Termenul in care se poate face contestatie este de 15 zile
2-In procedura de executare silita banca nu se mai implica ,competent fiind executorul judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
Executare silita si poprire Irina86 Irina86 Buna ziua ,va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la un contract ipotecar achizitionat in 2008 de sotul meu(la momentul acela el fiind ... (vezi toată discuția)
Posibilitate recuperare prejudiciu, decizie de executare silita 2002 alex_pitac alex_pitac Buna ziua, Incerc de ceva vreme sa gasesc un raspuns cu privire la o situatie in care familia a fost pagubita in trecut iar prejudiciul nu a fost recuperat ... (vezi toată discuția)