avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa auto

Am cumparat o masina adusa din Germania. Pentru a o inmatricula trebuie sa platesc taxa de mediu sau taxa de poluare. Daca da cum sa fac sa nu platesc
Cel mai recent răspuns: Hunyadi Ilona , Consultant asigurari 14:39, 30 Octombrie 2012
Nu achitati taxa, faceti RAR-ul, chemati in judecata Institutia Prefectului - Serviciul Inmatriculari, solicitati inmatricularea fara plata taxei, la Tribunal.
buna ziua,
am inteles ca s-s suspendat taxa auto.pot inmatricula o masina din ue in aceleasi conditii ca la una din tara?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare auto ce facem inscriem ori asteptam GEOSTOIAN GEOSTOIAN Am o masina adusa din Spania la care sunt titular,pana acum am circulat cu toate actele in regula platite acolo,dar n sept mi se expira itp si nu-mi mai ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare jacquelline jacquelline Va rog sa-mi dati si mie niste lamuriri cu privire la taxa de prima inmatriculare pentru atoturism second hand adus din tara UE(este suspendata sau nu / se mai ... (vezi toată discuția)
Masina pe firma din germania mih1977 mih1977 buna ... daca o firma cumpara o masina sh din germania si o plateste fara tva, ce se intimpla in tara la inmatriculare ? care sint pasii pe care trebuie ... (vezi toată discuția)