avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
Ce parere aveti? La civil se vor da subiecte numai din noul cod civil...care nu prea mai e asa de nou....?B-)
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2012
gabonne8107, utilizator
La prima intrebare, din cate stiu, raspunsul este nu iar la a doua nu se stie sigur. Pareri intemeiate sau nu sunt multe, dar oficial nu este nimic anuntat.
OvidiuDanut a scris:

La prima intrebare, din cate stiu, raspunsul este nu iar la a doua nu se stie sigur. Pareri intemeiate sau nu sunt multe, dar oficial nu este nimic anuntat.


admiterea in magistratura pt cei cu 5 ani e posibil sa se sustina si in primavara...mai ales conform planului prezentat de d-na Pivniceru. Sa nu confundam examenul la INM cu cel pt cei cu vechime. Momentan stam si asteptam ceva oficial ca sa avem de ce sa ne agatam.
problema asta cu statul ...nu-i a buna. stam si asteptam, ce? Ca acum ne-am lamurit, nici pe calendarul estimativ nu se poate pune baza.
putem incepe sa ne distram (iar) cu penalul..macar aci stim cu ce se mananca tematica. la civil, om vedea..

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)