avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Constructie alipita de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Constructie alipita de bloc

Vechea conducere a orsului (cu putin timp de expirarea mandatului) a aprobat construirea unui magazin in continuarea blocului(bloc cu 4 etaje) fara sa aiba acordul locatarilor. Este lagal aceasta decizie si cum poate fi contestata.
Mentionez ca cladirea construita limiteaza intrarea in bloc.
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 13:23, 2 Noiembrie 2012
Daca asociatia de proprietari apreciaza ca prin ridicarea noului edificiu ii sunt restrictionate drepturile,are dreptul initial sa sesiseze autoritatea locala,ulterior poate sa formuleze actiune in instanta
Ce inseamna ,, vechea conducere a orsului '' ?.:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare locuintei personale in asociatie de locatari raymondjoseph raymondjoseph Daca locuinta personala situata pe un teren cu destinatie rezidentiala este transformata in asociatie de locatari prin vanzarea spatilor,etajelor interne a ... (vezi toată discuția)
Boxa de la intrea in bloc alanya alanya Blocul in care locuiesc are din constructie o boxa cu o singura intrare, cu dimensiunea de 2m lungime si 1.30 latime ,pe care un vecin de la parter a ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor marinica12 marinica12 Subiect: Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor Avem o problema locuiesc la etajul 3 si la parterul blocului sunt spatii comerciale din ... (vezi toată discuția)