avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Evacuare din casa nationalizata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Evacuare din casa nationalizata

Buna ziua,Sunt parat intr-un proces de evacuare din casa nationalizata(sunt chiriasa),mi-a fost respins apelul si am primit comunicarea azi(5.11.2012).Sub propozitia:"Obliga apelantii catre reclamanta la plata sumei de 300 de lei,cheltuieli de judecata reduse",scrie DEFINITIVA si sub"Cu recurs in 15 zile de la comunicare".Ce inseamna?Pot face recurs impotriva sentintei sau pot face recurs doar pentru cheltuielile de judecata?
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: marina_s , utilizator 17:02, 5 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuirea (dupa recurs). spirit spirit Am castigat recursul, dar exista o contrarietate de decizii in apel si fond care ma determina sa ma gandesc la o urmatoare cale de atac. Va rog, daca are ... (vezi toată discuția)
Intervenient fortat intr un proces intre doua firme de asigurare MGeorge MGeorge mai zilele trecute am primit o hotatrare judecatoreasca care suna cam asa : admite cererea reclamantei ASIGURAREA ROMANEASCA cu sediul in ........... , ... (vezi toată discuția)
Recurs ( sau apel? ) la divort tocalione tocalione mai exista cale de atac la pronuntarea de divort (vezi toată discuția)