avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inscrierea tabel suplimentar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inscrierea tabel suplimentar

Institutiile bugetare platesc taxa de inscriere in tabelul suplimentar(mentionez ca este vorba despre o societate aflata in insolventa cf.Legii 85/2006)
Cel mai recent răspuns: Catalina Apetrachioaei , Consilier juridic 13:52, 17 Noiembrie 2012
banuiesc ca va referiti la inscrierea creantei bugetare in tabelul suplimentar urmare a calcularii dobanzilor la aceste creante, in acest caz nu se achita nici o taxa de timbru, creanta bugetara fiind deja inscrisa iar in tabelul suplimentar ea este majorata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie tabel suplimentar ssibiu ssibiu Sunt creditor garantat al unei societati si am calculat accesorii dupa intrarea debitorului in insolventa, in baza art. 41, alin. 2 din L 85/2006. Lichidatorul ... (vezi toată discuția)
Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Mai am vreo sansa?sa mai platesc taxe de timbru? bge bge T Subsemnata , lichidator judiciar desemnat în dosarul cu numărul de mai sus, referitor la Cererea de repunere in termen si Cererea de ... (vezi toată discuția)