Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificare legea 10

Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea:
Daca am tot dosarul complect pentru despagubire la o casa demolata de ceausescu, dar nu am stiut cand sunt termenele de depunere a acestuia, cam ce sanse mai am acum sa imi recuperez bani de la Fondul Propietatea? mentionez ca dosarul este complect valoreaza 1 miliard 3 sute 50 de milioane lei vechi si este inca in posesia mea de fiecare data cand am fost sal depun mii sa spus de catre functionari biroului ca termenul a expirat sa las o adresa de contanct si voi fii notificat cand va fii urmatorul termen de depunere, bineinteles ca nu am fost anuntat si uite asa la fiecare 1 an mergeam sa depun dosarul si ma loveam de acelasi raspuns <a expirat termenul, lasati o adresa de contact si veti fii anuntat>.
Va rog daca este cineva in masura sa ma ajute cu ceva sfaturi, ce ar trebuii sa fac ce sanse mai am sau.....
Multumesc anticipat
Cristian
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 12:40, 14 Noiembrie 2012
Stimat forumist,

Termenul de notificare pe Legea 10/2001 a fost epuizat.

Astfel, șansele dvs de obține despăgubiri de la Fondul Proprietatea - neluând în calcul aspecte subsidiare, cum ar fi nefuncționalitatea Fondului - nu le văd ca fiind reale.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere dosar cedo aleale88 aleale88 buna ziua imi ziceti va rog termenul pentru depunerea plingeri la cedo cit mai avem timp ?la inalta curte pronuntarea a fost in 18 martie 2013 si daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Dosar blocat la anrp. demersuri? mara_lates mara_lates Buna ziua, Suntem un grup de mostenitori ai unui teren la Lipova/Bacau. Am facut dosarul necesar si Prefectura Bacau l- a depus la Autoritatea Nationala de ... (vezi toată discuția)
Plangere la cedo pt recunoasterea pensiei de magistrat iulian stroe iulian stroe salut!tatal meu a trimis un dosar la CEDO in legatura cu pensia de magistrat ce i a fost refuzata de instantele din Romania la inceputul lui 2010 datorita ... (vezi toată discuția)