avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care e cel mai bun moment pentru inchiderea unui ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care e cel mai bun moment pentru inchiderea unui S.R.L.?

Un S.R.L. cu un singur asociat are in proprietate un automobil. Urmeaza ca acest S.R.L. sa fie inchis. Masina se doreste a fi vanduta unei alte societati comerciale. Stiu ca in momentul radierii unei firme, bunurile ei vor trece in patrimoniul asociatului unic. Cum ar fi mai simplu: sa se vanda acum masina, sau sa se astepte radierea firmei si masina sa fie a asociatului unic care sa o vanda? Dar banuiesc, in acest caz ca masina va trebui transcrisa de pe numele S.R.L.-ului pe numele asociatului?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 13:01, 15 Noiembrie 2012
Recomand sa vindeti masina inainte de radierea firmei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare , radiere firma mihailcostache mihailcostache Buna seara, Am o firma ( un S.R.L cu asociat unic)care are activitatea suspendata din mai 2010. Mentionez ca nu am nici o datorie (ANAF sau altii), as vrea ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl apeiron2 apeiron2 Daca vrea sa-mi raspunda cineva.Prin ce procedura bunurile unui srl se va trece in proprietatea unicului asociat in caz de dizolvare a srl-ului? (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de firma alexaama alexaama Am o societate comerciala cu raspundere limitate, in care sunt singurul asociat. Pe firma am cumparat o masina. In prezent firma este suspendata. Nu doresc sa ... (vezi toată discuția)