avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare -cumparare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare -cumparare firma

Vreau sa vand firma la care sunt unic actionar. Ce masuri de precautie trebuie sa-mi iau pentru a nu avea probleme in cazul in care cumparatorul o foloseste pentru alte scopuri?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 12:49, 15 Noiembrie 2012
Care este problema dvs. daca cesionati firma si acest lucru este inregistrat la ORC?Ce face viitorul asociat al firmei nu va afecteaza pe dvs. dupa inregistrarea cesiunii la ORC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare firma hozaradu hozaradu Buna seara, Poate cineva sa-mi spuna daca vreau sa cesionez o firma ce acte trebuie sa fac ca sa fiu eu protejat. (vezi toată discuția)
Calitatea de administrator trebuie anuntata obligatoriu la orc/ cata emil cata emil Buna tuturora, in 2003 am cesionat prin act notarial firma si toate partile sociale unui prieten care a dobandit si calitatea de Administrator . In 2004 ... (vezi toată discuția)
Cesiune si preluare de parti sociale daciana888 daciana888 Buna ziua, Va prezint urmatoarele date ptr.care va rog sa-mi dati cateva clarificari. Asociatul unic al soc. A care detine 100 parti sociale cu val.totala ... (vezi toată discuția)