avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... echivalare studii
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

echivalare studii

va salut!
doresc sa particip la o selectie pentru ocuparea unei functii de consilier juridic al carei nivel de pregatire cerut sunt studii masterale
sunt licentiat in drept cu diploma de licenta de lunga durata (inainte de inceperea sistemului Bologna) si as dori sa aflu ce pot face ca sa obtin echivalarea acestora cu studiile masterale in conditiile prevazute de legea 1 / 2011 art.153 pct.2
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anghelion69 , utilizator 20:56, 20 Noiembrie 2012
Nici nu va trebuie echivalare , intrucat potrivit legii , diploma de absolvire sau de licenta a absolventilor invatamantului superior de lunga durata din perioada anterioara aplicarii celor trei cicluri tip Bologna este echivalenta cu diploma de studii universitare de master in specialitate.
multumesc pentru raspuns...aveam nevoie de o confirmare!
mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de invatamant superior de lunga durata 42MELANIA 42MELANIA Buna ziua, Diplomele absolventilor de invatamant superior de lunga durata sunt echivalente cu diplomele de master? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna dimineata! art.153 din legea nr.1/2011 prevede la alin.(2) ... Lapusneanu Sabin Lapusneanu Sabin Buna dimineata! Art.153 din Legea nr.1/2011 prevede la alin.(2) : Diploma de absolvire sau de licenţă a absolvenţilor învăţământului superior de ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta dinainte de bologna inseamna ca ai master in specialitate miaman miaman Avand in vedere ~Art. 153, alin.(2) Diploma de absolvire sau de licenţă a absolvenţilor învăţământului superior de lungă durată din perioada ... (vezi toată discuția)