Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperare taxa de poluare

am cumparat o masina din germania si in 03 2009 am platit taxa de poluare cu valoare de 4 400lei . va rog sa-mi spuneti daca pot recupera aceasta si daca o pot recupera , dupa ce voi vinde masina cumparatorul va plati si el aceasta taxa?
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2012
vilcuvioleta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 11:17, 20 Noiembrie 2012
puteti recupera taxa daca faceti cerere de chemare in judecata la tribunal. noul cumparator va achita taxele prevazute de lege la momentul achizitiei autovehiculului.
taxa o puteti recupera dv. prin actiune in contencios administrativ, avand in vedere ca ati achitat-o dv., daca vindeti masina cumparatorul nu mai trebuie sa achite din nou taxa de poluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare vio58 vio58 in dec 2009 am cumparat o masina veche din germania euro 4.in ianuarie 2010 am platit la trezorerie 2352 ron taxa poluare ,ce sa fac sa-mi recuperez banii? ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare oprea_rodica68 oprea_rodica68 In anul2008 am cumparat o masina adusa din Germania si am platit taxa de prima inmatriculare in valoare de 1800ron.Este posibil sa-mi pot recupera acesta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto 2012 ContSters238413 ContSters238413 In anul 2008 luna Noiembrie am cumparat o masina second din Germania pe care am inmatriculato si am platit taxa in suma de 1000 euro pe care ulterior am ... (vezi toată discuția)