avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate castig pariuri sportive
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

castig pariuri sportive

Buna seara!
Am un bilet castigator la superbet din 24.10.2012 pe care l-am gasit abia acum. Intrebarea mea este: mai pot sa ridic castigul, sau l-am pierdut ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: zerognost , utilizator 08:43, 17 Noiembrie 2012
intrebati la o agentie de pariuri sportive, cred ca sunt cei mai in masura sa va raspunda si sa va puna la dispozitie normele legale afernte cazului dvs.
Puteti sa incasati biletul si azi :) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet castigator pariuri sportive refuzat la plata wallberg wallberg Buna ziua. Am jucat si eu 2 bilete ieri, 26.05.2015 la casa de pariuri sportive NetBet, bilete ale caror pronostic a iesit castigator. Astazi cand am fost in ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de loteria fiscala rosuadrian21 rosuadrian21 Buna ziua ! Am un bon fiscal din data de 07.02.2015 cu valoarea de fix 6 lei.In mod normal ar fi castigator, dar am o serie de intrebari si sper ca ma va ... (vezi toată discuția)
Gestiune frauduloasa sau nu? Dragos17 Dragos17 Buna ziua, am lucrat pentru 14 luni la o casa de pariuri fara carte de munca, la o firma colaboratoare cu casa respectiva de pariuri, in ultima zi de munca am ... (vezi toată discuția)