avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Precizari in continutul unui contract de intretinerte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Precizari in continutul unui contract de intretinerte

Am un proces in care contest contractul de intretinere incheiat cu matusa mea de o persoana care-i zugravea casa, eu fiind unicul mostenitor. Acest contract , din cauza vitezei cu care trebuia furata casa, deoarece matusa mea moare dupa 12 zile de la asa-zisa semnare, nu cuprinde decat casa, nu si anexele si garajul, precum si bunurile materiale, insusite de zugrav prin inselaciune, sustinand ca acestea erau trecute in contract, pe care eu nu-l aveam la moartea matusii si acesta refuzand sa-l prezinte. Repet ca bunurile materiale din casa nu sunt trecute in contract, ca si garajul si anexele, ci numai casa si terenul. ACESTEA LE POT REVENDICA CA FIIND ALE MELE, IN PROCES?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 18:46, 17 Noiembrie 2012
Le puteti revendica dar va trebui sa faceti dovada existentei lor si a persoanei care se face vinovata de disparitia bunurilor, adica trebuie sa va probati pretentiile.

Solicitarea o puteti face prin actiunea principala sau cel mai tarziu la primul termen de judecata. Daca ati depasit acest moment procesual va trebui sa formulati o noua cerere pe aceste aspecte.
Conform legii 17/2000 persoanele varstnice pot fi asistate la semnarea unui act de instrainare, de catre un reprezentant la primariei.In caz ca mai sunteti in termen, actiunea trebuie completata corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj in concubinaj Alexandra2580 Alexandra2580 Am o mare nelamurire legata de un asa zis partaj intre doi concubini. Matusa mea a trait in concubinaj timp de 13 ani cu un individ. El s-a mutat in casa ei ... (vezi toată discuția)
Inselatorie, escrocherie? bluefish40 bluefish40 Problema mea este urmatoarea: in urma cu doi ani de zile am cunoscut o femeie, care la foarte scurt timp a plecat in Africa pe motivul ca are ceva probleme ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe ... Euroinvest Euroinvest Buna seara. Va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe care am trait-o zilele trecute numai. La vecinii mei ,de langa casa mea,s-a produs un incendiu ... (vezi toată discuția)