avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice model nota justificativa art 16 oug 34/2006
Discuție deschisă în Achiziţii publice

model nota justificativa art 16 oug 34/2006

Buna ziua!

Ma puteti ajuta cu un model de nota justificativa pt serviciile de la art 16 oug 34/2006?


Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: buburuza22 , utilizator 07:40, 23 Noiembrie 2012
nu este necesara intocmirea unei note justificative. dar daca doriti, ceea ce e recomandat, documentul trebuie sa faca referire la obiectul achizitiei, la faptul ca serviciile respective se regasesc in anexa 2b a oug 34, ctaegoria..., cod cpv.... prin urmare, in conformitate cu art 16 si avand in vedere faptul ca valoarea estimata este de ....., autoritatea are doar urmatoarele obligatii (si enumerati daca sunt sau nu in functie de pragul de 125.000 euro), mai departe va trebui sa faceti si precizarea ca se va organiza o procedura proprie care se va desfasura conform unui anume regulament, instructiuni (daca exista). cam atat. important este sa faceti o procedura proprie prin publicarea unui anunt pe siteul institutiei si intr-un ziar de circulatie mai larga. astfel se asigura o transparenta acceptata atat de anrmap cat si de alte organe.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prag valoric pentru achizitie directa servicii hoteliere ionut c ionut c Buna ziua! Pana la ce prag valoric pot face achizitie directa de servicii hoteliere si de restaurant pe cod CPV 55000000-0 pe un an? Va multumesc anticipat ... (vezi toată discuția)
Exceptii ordonanta 34/2006 Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Institutie publica trebuie sa cazeze pe o perioada de mai lunga de timp un grup de persoane.Din cate stiu serviciile de cazare sunt exceptate de ... (vezi toată discuția)
Servicii anexa 2b m_ariana m_ariana Poate cineva sa ma ajute? Anul trecut am demarat o procedura de achizitie prin cerere de oferta pentru contractare de servicii .In momentul publicarii ... (vezi toată discuția)