avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Alegeri parlamentare
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Alegeri parlamentare

1. Care sunt partidele care pot avea reprezentanti in sectiile de votare si cati..!
2. Unde trebuie sa stea observatorii in sectiile de votare ? Au un spatiu special amenajat , ori umbla pe unde vor ei..?
3.Poate sa-mi trimita cineva legea alegerilor parlamentare, actualizata, ptr alegerile din decembrie 2012..?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:32, 22 Noiembrie 2012
Observatorii acreditati pot sa observe orice se intampla in sectia de votare si in imprejurimi fara a se implica in procesul electoral ci doar sa sesizeze verbal sau in scris presedintelui sectiei de votare eventualele nereguli.
Alte informatii aveti pe pagina oficiala a Autoritatii Electorale Permanente la adresa [ link extern ]
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Fotografiere liste electorale suplimentare de catre membrii delegati ai partidelor webberas webberas Buna ziua, La turul 1 de scrutin al alegerilor prezidentiale din 2019 am participat ca mebru delegat la o sectie de vot din Bucuresti, In timpul procesului ... (vezi toată discuția)
Observator sectie de votare 17mariko 17mariko As dori sa stiu cum pot vota la alegerile locale din localitatea de domiciliu, avand in vedere ca aceasta difera de localitatea unde voi participa ca ... (vezi toată discuția)