avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistenta gratuita?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistenta gratuita?

in ce conditii pot beneficia de asistenta gratuita din partea unui avocat intr-o problema de desfacere a contractului de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:57, 22 Noiembrie 2012
in cadrul unei fundati
trebuie sa va adresati cu o cerere de ajutor public judiciar sub forma asistentei prin avocat, instantei de judecata.
In cazul unui litigiu puteti beneficia de un ajutor public judiciar plata onorariului pentru asigurarea reprezentarii, asistentei juridice si, dupa caz, a apararii, printr-un avocat numit sau ales.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- ajutor public judiciar pentru plata executorului? ContSters355039 ContSters355039 Daca cel ce cere executarea silita nu are venituri , poate cere ajutor public judiciar in vederea achitarii executorului ? (vezi toată discuția)
Ajutor judiciar ionmircea ionmircea Se acorda ajutor judiciar pt. plata cheltuielilor de judecata ? (vezi toată discuția)
Taxa de timbru Laura Stamate Laura Stamate In cazul in care debitorul nu poate achita taxa de timbru aferenta unei contestatii la executare, care sunt alternativele si eventual procedura? (vezi toată discuția)