avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intocmite bilant lichidare si dizolvare simultana a ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intocmite bilant lichidare si dizolvare simultana a unei societati

buna ziua.
as avea rugamintea unui raspuns, referitor la intocmirea bilantului de lichidare la o societate, si anume in prima coloana am specificat data, inainte cu o luna de data lichidarii, iar in a doua coloana am specificat data lichidarii, este corect ?
de exemplu daca data lichidarii a fost 25.10.2012 ,in prima coloana am specificat datele la 30.09.2012, iar in a doua coloana datele la 25.10.2012.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 01:15, 24 Noiembrie 2012
Avand in vedere ca e vorba de un bilant, in coloana referitoare la datele precedente se trec informatiile cuprinse in ultimul bilant intocmit, care este, cel mai probabil, cel aferent exercitiului financiar anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare & lichidare radulucian 22 radulucian 22 Va rog un articol si despre Dizolvare daca se poate si lichidare. In timpul acesteia se pot face incasari si plati stiu, dar nu stiu daca intre dizolvare ... (vezi toată discuția)
Impozit salariu clipa silvia clipa silvia Multumesc mult pentru rabdare si raspuns la intrebari. (vezi toată discuția)
Reevaluarea imobilizarilor FLORICADAN FLORICADAN BUNA SEARA SI HEEELPPP....SUNT NOUA PE FORUM M-AM INSCRIS DIN DISPERAREA GASIRII UNEI SOLUTII CE IMI DA BATAI DE CAP ....AM O SOCIETATE CARE DETINE O CLADIRE ... (vezi toată discuția)