avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inspector resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inspector resurse umane

daca trebuie sau nu trebuie sa ai experienta ca inspector resurse umane (cu diploma) pentru a ocupa un post de inspector resurse umane.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:41, 27 Noiembrie 2012
A avea experienta in domeniu nu este egal cu a avea o diploma care sa ateste o anumita specializare.:) Puteti ocupa un post de inspector resurse umane si cu studii economice.Cursul de HR va aduce doar o diploma, nu si cunostinte necesare practicarii acestei profesii.Dar daca ramaneti prin zona, ;) in afara de studiul individual absolu necesar, puteti intelege mai bine legislatia in domeniul muncii.
Experienta nu este reglementata legal pentru ocuparea unui post.
Cel mult poate fi un criteriu la angajare.
nu trebuie experienta
Experienta se ca[pata de-a lungul timpului ... important este ca acea persoana sa aiba aptitudinile necesare pentru ocuparea acelui post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare specialist resurse umane miha180611 miha180611 Buna zaiu, Ca sa ocupi un post de specialist resurse umane, COR 242314, trebuie sa ai spudii superioare in domeniu resurse umane? Daca ai studii superioare ... (vezi toată discuția)
Modificarea functiei in cartea de munca broskutza16 broskutza16 Buna ziua, Am cativa colegi care, desi au adus diplome de specializare (licenta in inginerie, economie etc), specializari conform postului de munca, si ... (vezi toată discuția)
Specializarea necesara pentru a fi sef de resurse umane intr-o institutie manoadriana manoadriana Cine imi poate spune ce specializare este nevoie sa ai pentru a putea fi sef de personal intr-o institutie? (vezi toată discuția)