avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Încalcare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Încalcare proprietate

De la bunici au ramas case si terenuri. Parintii au facut succesiune, intabulare, etc la o proprietate din Moldova. Nu locuieste nimeni acolo. Ne-am trezit ca un vecin care isi face casa, neavind teren suficient pentru o casa mare, a intrat pe terenul lor cu constructia. E vorba de citiva metri latime. Vecinul are doar un titlu de proprietate. Nu are acte si a facut o declaratie pe proprie raspundere a suprafetei. In baza acestei declaratii a primit titlul. Din ce stim noi, inca nu a facut inscrierea in CF. S-a facut reclamatie la politie. Acestia au trimis plingerea "mai departe" (nu stim unde) si ne spune sa asteptam. Totusi, timpul trece si batrinii nu mai au timp...
Ce ne sfatuiti sa facem?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 23:23, 29 Noiembrie 2012
- formulați o Petiție și o înregistrați ori expediați poștal-recomandată cu Confirmare de primire la acea Unitate de Poliție și solicitați să vă comunice concret cărei instituții a expediat-o, cu ce număr, ziua, luna, anul.Funcție de răspunsul ce-l veți primi, veți putea acționa în continuare.Are obligația legală să vă răspundă în interiorul a 30 zile de la primire, exceptând ziua primirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Incalcare proprietate Sorinsen Sorinsen Detin o suprafata de teren de 2000 de metri in proprietate (cu acte concrete, fara niciun dubiu) iar un vecin al proprietatii mele a intrat ( a arat) pur si ... (vezi toată discuția)
Contestare titlu de proprietate vittorio1 vittorio1 Buna ziua!As vrea sa va expun o situatie care mi-a tulburat mult linistea.Parintii mei locuiesc la tara unde au o casa cu teren aferent.In 1992 au primit ... (vezi toată discuția)