Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Penalitati

Locuiesc intrun bloc.Avem penalitati la caldura deoarece nu sau platit facturile la timp din 2007-2009.Eu am centrala proprie din2000.Nu ii corect sa se imparta si la cei care au avut centrala proprie penalitatile altora.Eu am inteles ca dupa 3 ani se prescriu(nu mai trebuie platite)ii corect sau nu?
Ce ar ar trebui sa facem?
:sorry:

Alte discuții în legătură

Penalitati la intretinere dida1076@yahoo.com dida1076@yahoo.com Sintem un bloc cu 10et si avem penalitati la caldura din 2007-2009,prin neplata facturilor la timp.Ce putem face pentru ca sunt citeva persoane care aveau ... (vezi toată discuția)
Penalitati la asociatia de locatari danielamanea danielamanea buna ziua locuiesc intr-un bloc si sunt debrasata de la furnizorul de agent termic de cand am cumparat apartamentul in urma cu 6 ani luna aceasta ... (vezi toată discuția)
Nereguli calcul intretinere nastad nastad Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament cu 3 camere , suntem 2 adulti si avem 2 copii. Pe perioada verii am avut dificultati financiare ( pe motiv de criza ... (vezi toată discuția)