avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate MEDICINA LEGALA
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

MEDICINA LEGALA

Ce posibilitate legala exista pentru familia celui decedat de a refuza autopsierea cadavrului celui decedat indiferent de cauzele decesului, optiune pe care persoana respectiva vrea sa o notifice atit timp cat este in viata. Ce procedura legala trebuie indeplinita?. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Videodek , utilizator 17:10, 4 Decembrie 2012
Conteaza in ce conditii e gasit decedat si mai conteaza si varsta si daca e vb de boala etc. Nu in toate situatiile se face autopsie, dar daca e gasit pe fundul lacului, va dati seama ca se va face autopsie indiferent de dorinta chiar si exprimata in scris a subiectului.
Si totusi ce act trebuie sa fac sa-mi exprim aceasta dorinta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denigrare si refuzarea consultarii Alin_D Alin_D Prezentarea cazului [i]Buna ziua Duminica 9 octombrie 2016 in jurul orei 4 dimineata bunica mea in varsta de 90 de ani se simtea foarte rau, ca urmare mama ... (vezi toată discuția)
Deshumare oantony oantony Buna ziua, Vreau sa pun o intrebare care ma \"bantuie\" de ceva timp si nu imi da pace. Am avut un unchi care a fost bolnav cronic multi ani. A fost bolnav ... (vezi toată discuția)
Deces in strainatate ContSters109337 ContSters109337 Am un coleg care s-a \"sinucis\" (s-a spanzurat cu cearsaful) in puscarie, in Italia. am si eu cateva intrebari, desi nu stiu daca am postat corect: - ... (vezi toată discuția)