avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie titlu executoriu primarie
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie titlu executoriu primarie

o prietena de familie a primit in ian.2009 o somatie de plata insotita de titlu executoriu ,de la directia de impozite si taxe locale a primariei bacau , pentru o amenda radar din 2006, masina respectiva fiind pe numele ei pana in anul 2004 cand a divortat. Inainte de divort masina a fost vanduta unui frate al sotului
Precizez ca in anul 2006 aceasta a fost la politia bacau cu amenda si a fost invatata sa depuna o contestatie si o cerere de ajutor din partea autoritatilor pentru perfectarea actelor; are si nr. de inregistrare de la politie din 2006.
INTRBARE: ce poate face ca sa scape de problema si sa nu mai plateasca dupa fostul sot.

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters47798 , utilizator 20:47, 3 Februarie 2009
O fi fost masina vanduta fratelui sotului ei dar nu s-a facut inregistrarea acestui act respectiv inmatricularea autoturismului pe numele cumparatorului, radierea din evidentele primariei in baza certificatului de radiere /inmatriculare al autoturismului. Astfel ca in talonul masinii inca mai figura ca proprietar la data la care a fost data amenda . Curios ca nu figureaza inca si la taxe si impozite la primarie ca sa plateasca in continuare impozit pe masina. Asa ca....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism exuser exuser Buna ziua, Am vandut autoturismul personal in luna octombrie 2010. Instrainarea s-a facut in baza unui contract de vanzare-cumparare intocmuit la un birou ... (vezi toată discuția)
Anulare impozit in cazul vanzarii masinii johnny37 johnny37 Buna ziua, Am o nelamurire legata de impozitul auto si as dori daca poate cineva sa ma ajute. Eu sunt din Falticeni, jud. Suceava si in august 2008 am ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto (fara taxa) cu pastrare numere tt3odora tt3odora Buna ziua! Doresc sa vand o masina care nu are taxa platita si as dorii sa-i pastrez numerele mai mult sa ma asigur ca nu o sa am probleme cu amenzile ... (vezi toată discuția)