Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie

Buna am 16 ani si am fost crescut de bunici 16 ani.Parintii sunt divortati si mama este plecata de mai bine de 9 ani in Marea Britanie.Custodia este la mama mea chiar daca aceasta nu ma crescut niciodata.....Acuma ar vrea sa ma ia cu forta din tara ..este posibil acest lucru impotriva vointei mele ? adica poate deschide proces ca judecatorul sa ma oblice sa plec cu forta ? sau politia ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:36, 13 Decembrie 2012
Nu, nu te ia pe sus, le datorezi parintilor respect, asta nu inseamna ca esti condamnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să plec de acasă la bunica mea Anonim845 Anonim845 Am 16 ani ..nu ma inteleg deloc bine cu parintii mei , sunt anumite presiuni psihice , imi vorbesc foarte urata , au fost si agresiuni fizice in trecut ...si ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 17 ani? dianaadriana99 dianaadriana99 Buna seara, am 17 ani. As vrea sa stiu daca parintii impreuna cu politia sau Protectia Copilului pot sa ma ia inapoi acasa daca am plecat de bunavoie? Potrivit ... (vezi toată discuția)
Plecare de acasa la 16 ani Andreea2909 Andreea2909 Buna ziua ! Fata mea in varsta de 16 ani a plecat de acasa azi si s-a mutat la prietenul ei in varsta de 25 de ani. Pot sa o aduc acasa daca ea nu este tinuta ... (vezi toată discuția)