avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar plangere rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar plangere rovinieta

Buna ziua,

As vrea sa va intreb daca este posib ca pentru un proces verbal de contraventie de pot face doua ( sau mai multe ) dosare civile.
Eu am primit in cursul lunii ianuarie niste procese verbale de conrtaventie (respectiv pentru rovinieta) pentru o masina pe care eu o vandusem . Adica aceste procese verbale nu-mi apartin mie. In fine, am inteles ca trebuie sa trec pe la tribunal, sa fac plangere penala...tot tacamul.
Problema este ca eu am trimis aceste plangeri pe email dar si prin posta cu confirmare de primire ( sa fiu sigura ca nu stiam daca ia cineva in considerare emailul). Din pacate aceste plangeri le-am facut cu vre-o 3-4 zile intarziere fata de cele 15 zile de contestatie. Din aceasta cauza trebuie sa ma deplasez de fiecare data la tribunalul respectiv ( care nu e in orasul meu, si nici asa aproape...)
Problema este ca aveam 2 Procese verbale, iar eu m-am trezit cu 4 dosare civile. Cate doua pentru acelasi proces verbal.
Eu am castagat unul dintre dosare, dar practic nu este castigat, ca pentru aceeasi problema mai am un dosar...
Off, am obosit si sunt terminata psihic, m-am saturat sa tot imi apara citatii pentru dosare noi la aceleasi contraventii.
Daca m-ati putea ajuta cu un sfat...
Nu pot sa fac plangere sa renunt la cele 2 dosare care practic sunt in plus?

Va multumesc frumos anticip

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Cel mai recent răspuns: imasammy2011 , utilizator 15:09, 8 Decembrie 2012
Ba da... la dublura celui ce deja sa judecat favorabil dvs ar fi indicat sa renuntati...invocati autoritatea de lucru judecat
Multumesc frumos pentru sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie raduc1 raduc1 Subiect: plangere tribunal impotriva case sectoriale de pensii M.A.I. Intrucat in luna aprilie 2012 am trimis documente in vederea recalcularii pensiei, nici ... (vezi toată discuția)
Urmare la plangerea penala marialexandru marialexandru buna ziua! va rog spuneti-mi si mie dupa ce am depus plangere penala la sectia de politie si a trecut mai mult de o luna de atunci -agentul de la sec de ... (vezi toată discuția)
Fond comercial NicoleJ NicoleJ buna ziua! am o problema de rezolvat la care am intalnit unele dificultati. se achizitioneaza un teren aflat langa o sosea modernizata pt construirea unei ... (vezi toată discuția)