avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Imprumut pe baza unui cupon de pensie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Imprumut pe baza unui cupon de pensie

Unchiul meu a facut un imprumut la pensionari pentru un nepot, si-a platit toate ratele, iar dupa un an de zile i-a venit o retinere din pensie de 400 lei, pe baza cuponului de pensie, pe care l-a uitat in carnetul de membru. Acest imprumut provine de la o alta persoana care l-a trecut ca si girat pe unchiul meu, in baza unei semnaturi false si a cuponului de pensie.
Va rog sa ma ajutati cum sa-l indrum pe unchiul meu ? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: adina_85 , utilizator 10:12, 11 Decembrie 2012
Unchiul dvs. sa mearga la Politie sau la Parchet sa depuna o plangere penala impotriva peroanei care a uzitat de semnatura falsa si de acel cupon de pensie. Il vor indruma cei de acolo ce trebuie sa scrie etc.
multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut pe baza unui cupon de pensi adina_85 adina_85 Unchiul meu a facut un imprumut la pensionari pentru un nepot, si-a platit toate ratele, iar dupa un an de zile i-a venit o retinere din pensie de 400 lei, pe ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca PAULA.NUTA PAULA.NUTA in 2015 am facut credit de nevoi personal la bcr mi sa cerut cupon pensie decizie si actele casei AM platit pina in dec 2017 si de atunci nu am platit ca am ... (vezi toată discuția)
Girant la un car gagarin gagarin Buna dimineata Am primit de la un CAR o instiintare cum ca imi vor retine din salariu o suma de bani reprezentand un imprumut contractat de o persoana ... (vezi toată discuția)