avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Reprezentant firma distributie cosmetice
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Reprezentant firma distributie cosmetice

Buna seara , sunt inscrisa ca reprezentant al unei firme de distributie cosmetice din luna semptembrie.In aceeasi luna am plasat o comanda cu valoarea de 224,94 lei.Am primit coletul ,am platit comanda in jurul datei scadentei si surpriza ieri am primit o instiintare cum ca am de platit comanda.Ce pot face ?
Ultima modificare: Vineri, 28 Decembrie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: ionel42 , utilizator 10:04, 16 Decembrie 2012
Trimiteti-le dovada platii.. Nu aveti un coordonator cu care sa vorbiti?
Coordonatoarea mi-a spus ca exista astfel de greseli facute de catre banci.
Vizualizati pe chitata sau extras, contul in care s-au virat banii. Este posibil sa fi inscris o cifra gresita pe ordinul de plata sau functionara bancii a tastat condul IBAN eronat.
pe factura este un nr. de fax.Trimite copie de pe chitanta apoi dupa 24 ore suna la nr de tel pentru informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bătaie de joc dpd Dianaacristi Dianaacristi Bună. Am plasat o comanda prin dpd cu opțiunea de livrare la un automat dintr o anumita zona si am primit mail în 26.05 ca în acea zi se va livra ... (vezi toată discuția)
Eroare comanda Dianaacristi Dianaacristi Bună. Am plasat o comanda prin dpd cu opțiunea de livrare la un automat dintr o anumita zona si am primit mail în 26.05 ca în acea zi se va livra coletul. ... (vezi toată discuția)
Am plasat o comanda online pe data de 2 martie in valoare de ... User004455 User004455 Am plasat o comanda online pe data de 2 Martie in valoare de aproximativ 778 de lei. Am primit coletul pe 3 Martie, iar curierul mi-a spus ca pe factura apare ... (vezi toată discuția)