avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... achizitie teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

achizitie teren

Este un teren de vanzare proprietate personala a persoanei X la licitatie , pe acel teren se afla o casa in care sta persoana Y. Casa este proprietate comuna X si Y. Pot sa cumpar eu acel teren si daca da ce pot sa fac cu persoana Y care sta in casa respectiva ? Terenul va fi al meu , merg la executor sa-l dea afara?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 16:06, 14 Decembrie 2012
Daca este coproprietar numai pe constructie nu aveti cum sa o dati afara. Puteti sa I cumparati partea dansei de constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fara titlu executoriu? dandanaua dandanaua X ii vinde lui Y o casa, prin contract autentificat la notar, dar la un pret aproape derizoriu (avea urgent nevoie de bani). X ramane si locuieste in ... (vezi toată discuția)
Cumpărare teren cu posibili moștenitori. În ce măsură mă poate afecta acest lucru? cristienos cristienos Buna ziua, am cumparat recent in acest an, de la persoana X un teren intravilan, in judetul Giurgiu, Terenul este intravilan, situat intre case, in ... (vezi toată discuția)
Cladire neintabulata ,vanzare pe factura fiscala catalinnnr catalinnnr Buna ziua, Am urmatoarea speta: Teren + Cladire(spatiu comercial) Teren proprietar Lichidator judiciar pentru societatea X Cladire dobandita in ... (vezi toată discuția)