Am de platit un onorariu de succes in baza contractului de reprezentare avocatiala de 90.000 ron, aproape 20.000 eur, am platit anorariu de reprezentare in instanta de 9.500 ron, cate 4.500 ron de 2 ori casa fiu reprezentata de dna.avocat si am castigat procesul de partaj bunuri comune la instanta Tribunal insa urmeaza si se va face recurs la Curtea de Apel Cluj luand in calcul ca partea adversa este nemultumita de motivare sau de hotararea judecatoreasca astfel incat eu desi nu voi face recurs nici nu pot face hotararea judecatoreasca de la Tribunal irevocabila, urmand a se depune de catre adversar recurs,in termenul legal de la primirea comunicarii la adresa din CI a fiecaruia. Problema mea este ca dna X avocat imi solicita onorariul de succes! de 90.000 ron!, platindu-i onorariu de reprezentare de 9.500 ron insa nu si onorariul de succes dearece inca este un litigiul pe rol urmand a se judeca la Curtea de Apel eu neputand intra in posesia procesului verbal de posesie a imobilului,
Cum se face ca in aceasta situatie care personal mi se pare o teapa sau inselatorie,aproape camatarie -eu primesc acasa o somatie si dna X avocat isi investeste cu formula executorie acel contract de reprezentare avocatiala. Ce este de facut? in alta ordine de idei ce cale de atac sauce pot face de acum incolo, de ex.constestatie la executare, plangere penala la Parchet la DNA sau la Baroul Avocatilor Cluj?