avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salariu functinar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salariu functinar public

Buna ziua,
Va rog frumos sa imi spuneti care este salariul de baza de la care se porneste
la calcularea salariului de incadrare pt.un functionar public.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: cristinacanta , utilizator 18:21, 24 Decembrie 2012
Ordonanta nr.9/01.02.2008
Multumesc frumos pt.raspuns, dar Ordonanta 9 este abrogata.
As dori un act care sa fie in vigoare.
grilele de salarizare din OG6/2007 si OG 9/2008 se folosesc inca drept punct de referinta. mai avem Legea cadru a salarizarii 284/2010, completata si de Legea 283/2011, insa nu a intrat in vigoare total ci pe etape pana in 2015, asa ca salarizarea se face similar in plata cu alte functii publice de aceeasi categ, clasa si grad profesional, din cadrul institutiei, la nivel treptei de salarizare din 2010, in functie de modalitatea de ocupare a functiei. de ex, la recutare, la niv treptei 3 din 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici avand in vedere eliminarea treptelor de salarizare marilenaiuliana marilenaiuliana Daca s-au eliminat treptele de salarizare a functionarilor publici, ce presupune asta, ca pot incadra un functionar public indiferent pe ce treapta ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu referent cri_secret_ina cri_secret_ina Buna ziua. As dori sa stiu cine stabileste limita minima sau maxima pt.un referent din cadrul Compartiment.de Evidenta Populatiei. Salariul se stabileste pe ... (vezi toată discuția)