avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restituire 25% retinuti din salariu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restituire 25% retinuti din salariu?

Buna ziua. Eu am lucrat la o institutie de stat in perioada septembrie 2010 pana pe la jumatatea anului 2011. Va rog sa ma informati daca voi mai primi inapoi acei bani 25 % retinuti lunar din salariu . Daca da, ce ar trebui sa fac pt a-i recupera? Mentionez ca in momentul de fata nu mai lucrez la stat.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:08, 19 Decembrie 2012
Nu mai puteti recupera acea reitnere de 25% din salariu .. recuperarea anuntata prin cele doua majorari se face numai pentru ceui care sunt inca in sistem ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toti salariatii din institutia publica in care lucrez vor sa dea in judecata institutia pentru a primi si ei inapoi taierile salariale. vor castiga in instanta ? oanaportar oanaportar Sunt bugetari din judetul nostru care îşi vor primii înapoi banii tăiaţi din salarii după ce au acţionat în judecată instituţiile care au aplicat ... (vezi toată discuția)
Restituire 25% taiati din salariu? otilia321 otilia321 Buna ziua! Va rog sa ma informati daca mai pot primi si eu cei 25% taiati din salariu in anul 2010 avand in vedere faptul ca am lucrat cu norma intreaga un ... (vezi toată discuția)
Salariul unui asistent medical principal de 12ani=salariul unui incepator loreleip loreleip Dupa o vechime in munca de19 ani,sunt asistent medical cu principal primit in 1999,lucrez de 14 ani pe ambulanta la acelasi loc de munca si am salariul de ... (vezi toată discuția)