avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... restituire imprumut
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

restituire imprumut


buna ziua!
de cativa ani sunt chemat prin judecata pentru restituirea unui imprumut ce nu a exitat!...in speta...am petrecut aproape doi ani cu o femeie in ideea de a ne casatori ...acest fapt, insa nu s-a petrecut deoarece am fost dat afara din casa ei,in urma unui scandal!...peste putin timp m-am casatorit legal cu o alta persoana de care am fost nevoit insa sa divortez destul de repede...peste un an ma pomenesc cu un proces in care fosta concubina imi intenteaza un proces in care pretinde ca mi-a imprumutat o suma de bani in euro,in perioada in care eu, eram casatorit legal,motivand instantei ca era in imposibilitate morala sa incheie un act si de aceea solicita proba cu martor,invocand art.1198 c.civ si intemeindu-si actiunea pe baza art 969 c.civ....judecata s-a prelungit in fine cu recurs,apoi rejudecare in care pe baza acelui martor mincinos a castigat la instanta de fond...acum am bagat recurs! ...intrebarea care mi-o pun este daca e corect ca o instanta sa accepte motivatia petentei ca a efectuat un imprumut si nu a facut un act pe motiv ca se afla in imposibilitate morala ea ,stiind ca eu sunt casatorit !...actiunea reclamantei este o razbunare, ea fiind si cea care mi-a distrus casnicia cea scurta...as ruga cine ma poate ajuta sa motivez recursul!

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:29, 21 Decembrie 2012
Instanta de judecata este suverana in solutionare dupa analiza actiunii , coroborarea cu probele si apararile partilor
Desfasurati demersurile a produce probele temeinice si indubitabile prin care sa demonstrati netemeinicia sustinerilor martorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta-urgent!!!!!!!!!!!!!!! feroz feroz Reclamanta R l-a chemat in judecata pe fratele sau paratul P solicitand instantei ca prin hotararea ce se va pronunta sa fie obligat paratul SA-I RESTITUIE ... (vezi toată discuția)
Imprumut Fedora Fedora Sunt la primul mesaj. Daca am postat unde nu trebuie imi cer scuze. In august 2008 dupa ce m-am despartit de sotul meu, inaintand si o cerere de divort, ... (vezi toată discuția)
Recurs-casarea in totalitate a sentintei primei instante si trimitere ptr rejudecare la aceasi instanta adellantecom adellantecom buna ziua in recursul declarat am obtinut casarea in totalitate a sentintei date de prima instanta,si inapoierea dosarului pentru rejudecare,la aceasi ... (vezi toată discuția)