Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

desfacere casatorie

fiica mea este casatorita cu un cetatean iranian,,,,casatoria a fost la sec 6 ,,,,,acum doresc sa divorteze,el este de acord cu divortul dar nu poate veni in romania ,,,,,drept pt care a dat o declaratie in acest sens pe care am tradus-o si am legalizat-o,in acest caz casatoria se poate desface si la primarie? sau trebuie actiune la tribunal? multumesc ,si sarbatori fericite !
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 13:56, 28 Decembrie 2012
Desfacerea casatoriei se va face la instanta. Pentru procedura administrativa este obligatorie prezentarea partilor in persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

divort lili_khanem lili_khanem Fiica mea este casatorita cu un cetatean iranian de care doreste sa divorteze,Sotul ei este de acord cu divortul, dandu-i chiar o declaratie in acest sens ... (vezi toată discuția)
Hotarire de divort in spania mika35 mika35 Am divortat in Spania acum 6 ani,,,am hotararea tradusa,legalizata cu stampila de la Haga,,,acum vreau sa ma recasatoresc,,ce ar trebui sa fac?:(( (vezi toată discuția)
Certificat divort bbd bbd deoarece am dubla cetatenie vreau sa inregistrez divortul care a survenit si in tare al carui cetatean mai sunt. la consulat mi s-a cerut certificat de divort ... (vezi toată discuția)