avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract cu un operator de telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract cu un operator de telefonie mobila

Am prelungit de curand abonamentul telefonic,nu in reprezentanta, spunandu-mi cam am acces in primele 6 luni la niste servicii dar ulterior s-a dovedit o ''eroare umana'' iar in momentul in care am sunat angajatul cu care am semnat contractul mi-a spus ca nu are ce sa faca, cum am spus si mai sus,facuse o eroare umana.
intrebarea este daca pot face undeva o plangere, cum pot rezilia contractul sau e normal sa existe astfel de erori si tot ce trebuie sa fac e sa tac si sa inghit incompetenta operatorului?
Cel mai recent răspuns: FlorinR1 , utilizator 10:46, 9 Ianuarie 2013
Puteti face sesizare la OPC. De obicei orice operator inregistreaza convorbirea si va puteti folosi de acest fapt.
pot rezilia contractul fara sa fiu obligat sa platesc lunile ramase ci doar telefonul achizitionat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - compania de telefonie mobila nu vrea sa rezilieze contracte care se incheie azi 99gyo 99gyo BUNA SEARA Nu stiu ce sa fac cu una din retelele de telefonie mobila care refuza sa rezilieze contractele a 2 abonamente. Sa fiu mai explicit, contractele ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu mai platesc abonamentul de telefon? amelia20100 amelia20100 buna ,am si eu o problema am un ab la orange de9e pana in decembrie anul acesta,si in octombrie i-am sunat sa ii intreb daca imi pot micsora abonamentul si ... (vezi toată discuția)
Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul orange piata nicolae ... Florin Donu Florin Donu Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange piata Nicolae Grigorescu precum mi-a expirat contractul de abonament Orange. în data de: 21.06.2023 m-am ... (vezi toată discuția)