avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adresa de poprire fara titlu executoriu de la finante
Discuție deschisă în Executare silită

Adresa de poprire fara titlu executoriu de la finante

La locul de munca mi-a venit o adresa de la Finante, pentru poprirea contului unui alt angajat. Precizez ca aceasta adresa nu a fost insostita de copia titlului executoriu, desi in continutul acesteia se specifica numarul si data titlului executoriu.
Intrebare este: se infiinteaza poprirea, sau nu? trebuie sa solicit titlul executoriu de la finante?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 12:58, 10 Ianuarie 2013
Incercati sa identificati temeiul legal al popririi si studiati cu interes codul de procedura fiscala. O sa vedeti ca statul si-a rezervat pt sine posibilitatea de a nu trimite titlul executoriu anexat.

succes,
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2013
ContSters214341, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E corect? Lili---lili Lili---lili As vrea si eu sa stiu daca e legal sa se retina bani din pensia mamei de catre primarie, unde nu a fost achitat impozitul pe anul trecut, banii se retin fara ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu ion predescu ion predescu un salariat are in prezent 3 popriri. Acestea au venit la societate de la 3 executori diferiti. Salariatul prezinta angajatorului o noua incheiere cu o alta ... (vezi toată discuția)
Adresa infiintarea a propririi ispasdina ispasdina Buna ziua, Am primit o adresa de infiintare a propririi de la Administratia Finantelor Publice, pentru un angajat de-al nostru, care nu si-a platit impozitul ... (vezi toată discuția)