avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Achizitionarea unui apartament scos la licitatie in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Achizitionarea unui apartament scos la licitatie in iasi.

M-am informat si am inteles pasii care ar trebui urmariti pentru a achizitiona un apartament scos la licitatie. Insa am observat ca pot interveni diferite situatii. Intrebarea mea este unde ma pot indrepta pentru a avea toate informatiile necesare de la o persoana abilitata si daca aceaste locuinte se pot achizitiona in sistem de rate. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Cazacu , Consultant credite si finantari 23:43, 26 Februarie 2013
Buna ziua.
La Executorul judecatoresc care face publicarea licitatiei de vanzare a imobilului.
Cu respect,Alexa...
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
ALEXANDRA TAN , Consilier juridic
Toate informatiile le puteti obtine de la executorul judecatoresc responsabil
Totodata,pentru a preintampina situatii neplacute este de preferat sa va interesati inclusiv la asociatia de proprietari
Prin executare silita nu opereaza sistemul in rate
La termeneul de licitatie,bunul imobil este adjudecat de participantul care ofera dupa a treia strigare pretul cel mai mare,pret care trebuie achitat integral in termenul legal prevazut
daca dispuneti de bani in numerar va adresati executorului judecatoresc, iar daca nu dispuneti de bani si unei banci pentru achizitionare credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie apartament miti59 miti59 Buna ziua;Am luat un credit si am pus gaj apartamentul, deoarece nu am mai putut plati ratele apartamentul a fost scos la licitatie. Care este modul de ... (vezi toată discuția)
Licitatie crismiti crismiti Am niste nelamuriri privind licitatiile. Va expun situatiile cu care m-am intalnit: 1) Executorul mi-a spus ca banca care a cerut executarea nu accepta mai ... (vezi toată discuția)