Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat 	
			 Aliss99 
	    	Utilizator

Aliss99 
	    	Utilizator	    

TincaToniF90 
	    	Utilizator

TincaToniF90 
	    	Utilizator	    

A incercat sa se scuze invocand faptul ca a fost in eroare si a inversat coletele. Ar putea sa raspunda si agentul care a preluat coletul pt ca nu a facut un packing list sau ceva de genul si nu a cerut cartea de identitate. Plus ca pana se va clarifica situatia, individul nu va mai fii de gasit mai mult ca sigur.
~ final discuție ~
 MelindaT89	                   

Buna,
Am achizitionat zilele trecute un telefon de pe Olx,dupa ce am vazut poze cu telefonul,am primit prin internet factura de achizitie,am fost asigurata ca ... (vezi toată discuția)
	                    MelindaT89	                   

Buna,
Am achizitionat zilele trecute un telefon de pe Olx,dupa ce am vazut poze cu telefonul,am primit prin internet factura de achizitie,am fost asigurata ca ... (vezi toată discuția)

MSAndrei	                   

Buna ziua! In urma cu ceva timp (aproximativ 10 zile) am comandat un telefon mobil de pe site-ul de cumparaturi online mercador.ro. In anunt se putea citi cum ... (vezi toată discuția)
	                    MSAndrei	                   

Buna ziua! In urma cu ceva timp (aproximativ 10 zile) am comandat un telefon mobil de pe site-ul de cumparaturi online mercador.ro. In anunt se putea citi cum ... (vezi toată discuția)

cataNFS	                   

Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
	                    cataNFS	                   

Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)